TV ShowBelgeseller

Nefes - 3. bölüm

Gönderen ErSeL ADmİn 28 Ekim 2009 Çarşamba

http://www.nefesdizisi.com/wp-content/uploads/2009/08/nefes.jpg
Nefes - 3. bölüm izleyin.

Nefes, Ateş yüzünden ters köşe olmuştur. Çiftliği öfkeli bir şekilde terk eder. Ertesi sabah tüm aile, Nefes’in neden gitmiş olabileceği ile ilgili senaryolar üretir. Bütün gözler, gecenin sonuna dek Nefes’le birlikte kalan tek kişide, Ateş’tedir. Ateş’le, aşk-nefret sınırında yürümeye başlayan Nefes, duygularını Uygar’a itiraf eder. Hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Nefes’in Yahya ile yakınlaşmaya başlaması, Mehveş’in ve Mefaret’in dikkatini çekmeye başlar. Yahya, Nefes’ten etkilenmektedir. Fakat bunu kendine bile itiraf edemeyecek bir pozisyondadır. Bu Nefes’i daha da ateşler.

Kader, Nefes ve Ateş’i bir gece aynı barda buluşturur. Beklemedikleri kadar çok ortak noktaları vardır. Yahya’nın şoförü ve sekreterinin düğünü, nikah kıyıldıktan sonra Yahya’nın evinde bir küçük kutlama ile devam eder. Bu kutlama Yahya’yı, bütün oğullarını ve ailenin diğer üyelerini bir araya getirir. Ateş’le arası yumuşayan Nefes, intikam duygusu yüzünden zayıf düşmemekte kararlıdır. Zarını yine Yahya’dan yana atar. Aralarına düşen kor, Ateş ve Nefes’i iyice birbirine yakınlaştırmıştır. Bu aileyle yaşamayı intikam arzusuyla kabul eden Nefes, ilk kez kontrol edemediği duygularla mücadele etmektedir. Ateş’in de kendisine aşık olmaya başladığını hisseden genç kız, ondan gelen bir ihtarla sarsılır.


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>