TV ShowBelgeseller

Aile Reisi 18. Bölüm izle

Gönderen Erselm 14 Kasım 2009 Cumartesi


aile reisi dizisinin 18.bölüm , aile reisi 18.bölüm izle, aile reisi 18.bölüm seyret, aile reisi izle, yeni dizi seyret, aile reisi, aile reisi yeni dizi, aile reisi online izle, aile reisi dizisi izle, aile reisi star izle, aile reisi seyret star, aile reisi 18.bölüm full izle, aile reisi 18.bölüm , star tv aile reisi 14 kasım, aile reisi 14.11.09 star da, ailereisi, 14 kasım



14 Kasım Cumartesi

Evden kaçan Eylül’ü otogarda yakalayan Nazım, kızıyla bir anlaşma yapar. Eylül evden ayrılacaktır ancak bunun için Nazım’ın bazı şartları vardır. Bunu duyan Bahar deliye döner. Nazım’ın ise Eylül’ü evde tutmak için elindeki kozlar bitmemiştir. Acaba Nazım, Eylül’ün evde kalmasını nasıl sağlayacaktır?

Mahmut, Zeynep’in Nazım’a olan ilgisini fark eder. Bunu duyan Bahar’ın Zeynep’e karşı acil eylem planı devreye sokması gerekmektedir. Bakalım Bahar, Nazım’ı kendisine çekmek için ne gibi yollara başvuracaktır?

Eren ve Umut, evde kalan Eylül’le dalga geçerler. Kardeşlerinin kendisiyle alay etmesine dayanamayan Eylül ikisine karşı bir oyun hazırlar. Eren ve Umut, bir gece okulda kalacaklarına dair Eylül’le iddiaya girerler. İkiliyi gece vakti okulda zor anlar beklemektedir. Nazım kadın kılığında bakıcılığa devam ediyordur. Fakat sürpriz bir isim, onun çevirdiği bu üçkâğıdın farkındadır. Bahar’ın yemek davetine katılmak zorunda olan Nazım’ın foyası acaba ortaya çıkacak mıdır? Aile Reisi eğlenceli ve duygusal bir bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>