TV ShowBelgeseller

Aşk Bir Hayal 6. Bölüm

Gönderen ErSeL ADmİn 2 Kasım 2009 Pazartesi

1 Kasım Pazar

Asmin’e kıyamayan Peyman Ağa kızını uzak köylerden birinde saklar. Altay ise çoban Mirza tarafından arazide bulunmuştur ve çobanın karısı Dudu, Altay’ı dağda otlardan yaptığı özel ilaçlarla iyileştirmeye çalışmaktadır. Bir yanda Asmin öte yanda Altay birbirlerinin yaşadığından habersiz acıyla kıvranmaktadır. Altay günler sonra kendine geldiğinde Asmin çoktan İstanbul’a gönderilmiştir. İki aşık birbirlerinden çok uzakta, hayata zorla tutundurulmaya çalışırken Miran Ağa, yine onca yaptığı kötülüğün cezasından kurtulmayı başarır. Bir kez daha kötüler kazanmıştır. Ama şimdilik!..

Aşk Bir Hayal 6. Bölüm İzle Seyret.Yayınlandığı ilk günden beri sevilerek izlenen Aşk Bir Hayal 6. Bölüm ile 1 Kasım Pazar akşamı ekranlara geliyor.Her bölümü büyük heyecanla devam eden Aşk Bir Hayal dizisinde bakalım bu hafta ne gibi olaylar yaşanıcak.İzleyenlerin hepsi son bölümü merakla bekliyor.Özellikle terörle mücadele kapsamında dizide yapılan operasyonlar hayli ilgi ile izleniyor herkes tarafından.Bende gerçekten severek izliyorum bu diziyi.İlk yayınlandığı günden beri takip ediyorum zaten dizi kaçırmadım hiç.Aşk Bir Hayal 6. Bölümü yazımızın devamında eklenicek olan video yardımı ile izleyebilirsiniz.

Aşk Bir Hayal 6. Bölüm henüz sitemize eklenmemiştir arkadaşlar.Bunun nedeni bölümün henüz ekranlara gelmemiş olmasıdır.Bölüm ekranlara gelir gelmez tamamı tek parça olarak sitemize eklenicektir.

Bu sayfamızı ziyaret etmiş olduğunuza göre Aşk Bir Hayal dizisi hayranısınız.Dilerseniz bu hayranlığınızı ve Aşk Bir Hayal dizisi ile ilgili olarak düşüncelerinizi yazımızın devamında yer alan yorum kısmına yazarak dizinin diğer izleyenleriyle bu düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca bu sayfamızada abone olarak yazdığınız yoruma verilen tepkileride görebilirsiniz.

http://www.gorgoda.com/yukleme//ask-bir-hayal-dizisi.jpg

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>