TV ShowBelgeseller

BBC - Hiroshima (Türkçe Altyazılı)

Gönderen ErSeL ADmİn 4 Kasım 2009 Çarşamba

hiroshima6rk.jpg

Ekleyen : OceanGirL
IMDB: 8,6
Yönetmen: Paul Wilmshurst
Tür: Tarih/Belgesel
Süre: 90 min
Awards: Emmy Ödüllü
Yönetmen : Paul Wilmshurst
Oyuncular : George Anton, Daniel Ben Zenou, Ed Bishop, Lee Colley, Garry Cooper, Gus Danowski, Michael Fitzpatrick, Kenneth Jay, Sachi Kimura, Haruka Kuroda, Tim Matthews, Martin McDougall, Eric Meyers, Naoko Mori, David Nicolle, Shane Rimmer, Frederik Ruth, Ian Shaw, Kenji Watanabe
Konusu:İlk Atom Bombasının Çarpıcı Hikayesi! 20. yüzyılın en karanlık anı - ilk atom saldırısı… bilimsel, teknolojik, askeri ve politik açıdan yapılan en tehlikeli girişim.
Bu belgesel daha once hiç bir belgeselin yapmadığını yapıyor ve saniye saniye bir nükleer patlamanın etkilerini anlatıyor. New Mexico’daki ilk test patlamasından gerçek bombanın atılmasına kadar, film, izleyenleri kritik kararların alındığı odalara götürüyor.
Japonların ve Amerikalıların perspektifinden farklı hikayeler gerçekleri ortaya koyuyor ve tansiyonu yükselterek tarihi yazan insanların yaptıklarını gözler önüne seriyor.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>