TV ShowBelgeseller

Çıldırış – The Jacket (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 22 Kasım 2009 Pazar


IMDB Puanı:7.0/10
Yapım:2005 ~ ABD, İngiltere
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:John Maybury
Senaryo:Marc Rocco, Tom Bleecker, Massy Tadjedin
Yapımcı:George Clooney, Steven Soderbergh, Philip McKeon, Donald C. McKeon, Peter E. Strauss, Todd Wagner, Mark Cuban, Kia Jam, Andreas Grosch, Marc Frydman, Chris Roberts, Peter McAleese, Andreas Schmid, Marc Rocco, Ben Cosgrove, Jennifer Fox, Ori Marmur, Peter Guber, Timothy J. Nicholas
Görüntü Yönetmeni:Peter Deming
Müzik:Brian Eno
Filmin Websitesi:wip.warnerbros.com/thejacket
Süre:1 saat 53 dk
Gösterim Tarihi: 05 Ağustos 2005 (Türkiye)
KOnusu:Jack Starks, Körfez Savaşı sırasından başından ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalabilmiş eski bir askerdir. İyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşayan Jack, hiç akrabası da olmadığı için bu krizleri daha da ağır geçirmektedir. Son çare olarak doğduğu kasabaya, Vermont’a geri dönmeye karar verir.
Otostopla yoluna devam eden Jack, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır. Kanada sınırını geçmek üzere yol alan bir adam tarafından arabaya alınırlar ve biraz ileride polis kontrolü ile karşılarşırlar.
Jack’in gelgitlerle dolu hafızasındaki son görüntüler bunlardır. Kendine geldiğinde bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, kendisine deneysel ilaçlar verip işi daha da çıkılmaz hale getiren Dr. Becker’ın hastasıdır.
Düşle gerçek arasında gidip gelen adam, Jackie adında bir kızla tanıştığını hatta bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşu bu genç kadının ellerinde midir, yoksa düşlerindeki gibi dört gün sonra ölecek midir?

tavsiye görüntü..eklenti kurmadan direk izleyin..iyi seyirler..

SİTESİNDEN İZLE : http://www.movshare.net/video/7vq8nqzbbc9yc

ALTERNATİF TEK LİNK 2

ALTERNATİF TEK LİNK 3


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>