TV ShowBelgeseller

Gran Torino Filmi izle

Gönderen Erselm 15 Kasım 2009 Pazar


Gran Torino Filmini Direk izle Tr Dublaj
Puanı:8.0/10
Imdb Notu:8.4/10
Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Clint Eastwood
Yapımcı: Clint Eastwood, Bill Gerber, Robert Lorenz
Süre:1 saat 56 dakika.
Başrol Oyuncuları:Clint Eastwood ,Bee Vang ,Ahney Her ,Christopher Carley ,Brian Howe.

Sahtekâr’ın hemen ardından bir başka filmle daha karşımıza çıkan Clint Eastwood bu filmde hem yönetmen koltuğunda hem de oyuncu, Gran Torino‘da canlandırdığı huysuz ihtiyar Walt Kowalski karakteri aracılığıyla, oyunculuk kariyeri boyunca kovboy filmleri ile tanıdığımız aktörü bu film takipçilerini şaşırtıyor ve yılın en güçlü filmlerinden birininin altına imzasını atıyor.

Film bir cenaze sahnesi ile açılıyor. Annelerinin cenazesine geldiklerini anladığımız orta yaşlı iki adamın, babaları hakkında hiçte olumlu şeyler düşünmediklerini anlıyoruz. Walt Kowalski(Clint Eastwood) anılarıyla yaşayan bir Kore Gazisi’dir. Çocukları ve komşularıyla iyi geçinemez.
Karısının son isteği üzerine Peder tarafından günah çıkartması için sıkıştırılır. Walt’ın yeni komşuları Hmong’dan göç eden Asya’lılardır. Bakalım Walt yeni komşuları ile nasıl anlaşıcak.









0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>