TV ShowBelgeseller

ihtiyarlara yer yok filmini izle online indirmeden seyret

Gönderen Erselm 25 Kasım 2009 Çarşamba


Imdb Notuı:8.3/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen ve Senaryo:Joel Coen, Ethan Coen
Süre:2 saat 2 dakika.
Başrol Oyuncuları:Javier Bardem, Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Josh Brolin, Garret Dillahunt

Günlerden bir gün Llewleyn(Josh Brolin) Vahşi Batı’nın orta yerinde yaşayan vahşi bir katliamın ardından, olay maaline çıka gelir. Anlaşılmazlıkla sonuçlanmış bir uyuşturucu serüveninin artakalları olduğu belli olan, bir kamyon dolusu mal, etrafa rastgele saçılmış insan cesetleri ve hayvan leşleri ,hurdaya önmüş arabalar ,avcı Moss’u korkutmaz. Tam aksine Moss yörüngesine giren herkesin delik deşik olmasına neden olacak paranın izini sürecek kadar soğukkanlıdır. Böylece filmin hikayesinden çok önce başlamış olan suç ve şiddet tarihi, bir kez daha yeni baştan yazılacaktır. Moss parayı alır ve büyük kovalamaca başlar.
Bu kovalamaca ekseninde İhitiyarlara Yek Yok’un merekezinde üç adam yer alıyor. Bunlar Tommy Lee Jones(Sheriff Ed Tom Bell) ,Javier Bardem(Anton Chigurh) ,Josh Brolin(Llewelyn Moss).

İhtiyarlara Yer Yok sanki üç ayrı adamın değil de tek bir adamın farklı yüzlerini anlatıyor.





0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>