TV ShowBelgeseller

Julia & Julia 2009 (Türkçe Altyazılı)

Gönderen Erselm 25 Kasım 2009 Çarşamba


IMDB : 7,5
Tür : Dram / Biyografi
Gösterim Tarihi : 16 Ekim 2009
Yönetmen : Nora Ephron
Senaryo : Nora Ephron , Julie Powell (Kitap) , Julia Child (Kitap) , Alex Prud’homme (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Stephen Goldblatt
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2009, ABD , 123 dk.
Oyuncular :Amy Adams (Julie Powell) , Stanley Tucci (Paul Child) , Chris Messina (Eric Powell) , Linda Emond (Simone Beck) , Helen Carey (Louisette Bertholle)
Konu :İki gerçek hikayeye dayanan film, zaman ve mekan olarak ayrı olsa bile hayatları iç içe geçen iki kadının, tutku ve cesaretle hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlatıyor.
Julie & Julia, 4. Rome Film Festival’in kapanış filmi olacak.

ALTERNATİF TEK LİNK 1 CD 1

ALTERNATİF TEK LİNK 1 CD 2

ALTERNATİF TEK LİNK 2 CD 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2 CD 2

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>