TV ShowBelgeseller

Land of the Lost 2009 (Türkçe Altyazılı)

Gönderen Erselm 30 Kasım 2009 Pazartesi


Ekleyen : OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.9/10
IMDB Puanı:5.4/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Brad Silberling
Senaryo:Chris Henchy, Dennis McNicholas
Senaryo (Kitap):Marty Krofft, Sid Krofft
Yapımcı:Marty Krofft, Julie Wixson Darmody, Jimmy Miller, Sid Krofft
Görüntü Yönetmeni:Dion Beebe
Müzik:Michael Giacchino
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.landofthelost.net
Süre:1 saat 53 dk
Gösterim Tarihi: 05 Haziran 2009 (ABD)
KOnusu:Dr. Rick Marshall son serüveninde, uzay- zaman kasırgasının içine araştırma asistanı Holly Cantrell ve dar kafalı Will Stanton ile birlikte çekilir.
Bu alternatif evrende, bu üçlü Chaka adında bir eski zaman insanıyla arkadaş olurlar. Chaka dinazor ve diğer fantastik yaratıkların bulunduğu bu dünyada onlara yol gösterecek tek kişidir.
Acaba bu üçlü bizim dünyamıza geri dönebilecek ve Dr. Rick Marshall bu keşfiyle sıfırdan bir kahramana dönüşebilecek midir?

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>