TV ShowBelgeseller

Mükemmel Bir Gün (Ferzan Özpetek Filmi)

Gönderen Erselm 29 Kasım 2009 Pazar


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : Ferzan Özpetek
Senaryo : Sandro Petraglia , Ferzan Özpetek , Melania Gaia Mazzucco (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Fabio Zamarion
Yapım : 2008, İtalya , 105 dk.
Oyuncular Isabella Ferrari (Emma) , Valerio Mastandrea (Antonio) , Valerio Binasco (Elio Fioravanti) , Nicole Grimaudo (Maja) , Federico Costantini (Aris) , Stefania Sandrelli (Adriana)
Konusu:Un Giorno Perfetto, 24 saat içinde gelişen farklı yaşamların farklı sorunlarını ve mutluluklarını ele alıyor. Filmde merhamet, alay, vahşet, aşk, ayrılık hikayeleri işlenmiş.
İtalya’da hatta tüm dünyada çok ses getiren Melania Gaia Mazzucco’nun kitabını Ferzan Özpetek beyazperdeye taşıyor. Ferzan Özpetek dünyanın en eski film festivali olan Venedik Film Festivalinde, Altın Aslan için iddalı olduklarını belirtti.
IMDb:6.7
Ekleyen :OceanGirL

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>