TV ShowBelgeseller

Papatyam - 33. Bölüm

Gönderen ErSeL ADmİn 4 Kasım 2009 Çarşamba



Papatyam - 33. Bölümünü izleyin. İyi Seyirler..

Necati ve Feride ciddi bir kavga etmişlerdir fakat kimse nedenini bilmemektedir. Soğukluk devam ederken yeni evlenen Taylan büyük bir problemle gelir. Gerdekte başlayan problem bir haftadır devam etmektedir. Necati soruna el atar ve meşhur karışımını hazırlamaya başlar. Aşk iksiri isimli bu karışım ortalığı karıştıracaktır. Çünkü hem çocuk isteği Gülşen tarafından reddedilen Lütfü hem de Necati’nin kendisi içer.

Feride ile kavgalı olan Necati acil olarak barışmak zorundadır.

Hamileliği riskli geçen Fulya ise yatağa çakılmıştır. Erdem’den sürekli hizmet bekleyen karısından kurtulmak için Gülşen’i kullanmaya karar verir. Seyfo ise büyük bir hazırlık içindedir. Özge’ye evlenme teklif edecektir fakat karşısına büyük bir engel çıkar.



Yahoo Tek Parça



0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>