TV ShowBelgeseller

Sleep Dealer Filmini İzle

Gönderen Erselm 11 Kasım 2009 Çarşamba


Sleep Dealer Filmini İzle
Kaliteli bir bilim kurgu türün meraklıların severek izleyeceğini düşünüyoruz.
Film Yapım Tarihi: 2008 ~ ABD, Meksika.
Film Türü: Bilim Kurgu.
Yönetmen: Alex Rivera.
Senaryo: David Riker, Alex Rivera.
Yapımcı: Álvaro Curiel, Anthony Bregman, Jessica Levin.
Görüntü Yönetmeni: Lisa Rinzler.
Müzik: Tomandandy.
Süre: 1 saat 30 dk.
Gösterim Tarihi: 17 Nisan 2009 (ABD).

Konusu: Her yıl birbirinden iddialı bağımsız filmlerin yarıştığı Sundance Film Festivali’nin bu yılki galibi olan “Sleep Dealer” dağıtım şirketlerinin de ilgisi çekmeye başladı.

Yönetmenliğini Alex Rivera’nin yaptığı bilimkurgu filmi, Amerika’daki uzaktan kumandayla kontrol edilen robot işçilerle beraber, Tijuana’dan taşeron verilen Meksikalı göçmenlerin bulunduğu kurgusal bir yerde geçiyor. Filmle ilgili bir açıklama yapan yönetmen Rivera, “Bilimkurgu her zaman 1. Dünya ülkelerinin öyküsünü anlatır. Oysa tüm dünyanın bir geleceği var ve ben dünyanın geri kalanının geleceğine bakmak istedim.” diyor.











0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>