TV ShowBelgeseller

Soğuk Duş/Douches Froides +18 - Türkçe Dublaj

Gönderen ErSeL ADmİn 2 Kasım 2009 Pazartesi


Tür:Erotik/Dram-Duygusal/Komedi
Konur:Sabit olan tek şey, karakter, davranış ve algılayıştaki süregelen değişim… Cold Showers, filmin kahramanı,17 yaşındaki Mickael’in “üç ay öncekiyle aynı kişi değilim” diyen sesiyle başlıyor. Üç ay önce Mickael, aklını başından alan kız arkadaşı Vanessa ile mutluydu. Judo takımının kaptanıydı ve mezuniyet sınavlarına çalışıyordu. Ergenlikten yetişkinliğe uzanan yolun başındaki Mickael’in hayatındaki üç aylık değişimin izini sürüyor Cold Showers. Güzel Vanessa ile biri zengin, diğeri fakir iki gencin, Mickael ile Clement’in hikayesini anlatan film, günümüz Fransa’sında küçük bir kasabada geçiyor.
Mickael, anne babasının birbirine karşı duyarsızlaştığı, maddi sorunlar yaşayan bir aileden geliyor. Annesi tarafından para denkleştirmek için aile, iki haftalığına elektriksiz yaşamaya mahkum bırakılıyor. Evde soğuk duş almak ve soğuk kakaolu süt içmek zorunda bırakılan Mickael, okulda ise judo takımının kaptanı olarak saygı görüyor. Mickael’in saplantılı antrenmanlar ve diyet eksenindeki dövüş odaklı hayatına bir gün, takımın ana sponsorunun oğlu zengin Clement giriyor. Michael ile Clement aralarındaki farklılıklara rağmen iyi arkadaş oluyor. Ama ikisini en çok, güzel Vanessa ile yaşamak istedikleri cinsel tecrübe birleştiriyor. Bir gece spor salonunda, aynı matın üzerinde, üç genç, yasaklı bir cinsel maceraya başlıyor. Sınırları keşfetmek her zaman başarıyı beraberinde getirmiyor! Mickael’in ruhu kıskançlığa teslim oluyor. Babasının alkol problemi evde işleri daha da kötüleştiriyor. İçinde yanıp tutuşan öfkeyle Mickael, okulda takım arkadaşıyla kavga ediyor, sınavları da dibe vuruyor. Değişikliklerin hayatında soğuk duş etkisi yarattığı Mickael, sorunlarını aşmak için büyümek zorunda kalıyor!.. Yönetmen Antony Cordier’den; mutluluk, üzüntü, seks, şans ve fiyaskolar üzerine, dokunaklı olduğu kadar eğlenceli bir kara mizah ..
BÖLÜM 1

TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
BÖLÜM 2

TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>