TV ShowBelgeseller


IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Jason Reitman
Senaryo:Jason Reitman
Senaryo (Kitap):Christopher Buckley
Görüntü Yönetmeni:James Whitaker
Müzik:Rolfe Kent
Süre:1 saat 30 dk
Konusu:Nick Naylor, büyük bir sigara şirketinin sözcüsü olarak sigara üreticilerinin ve sigara tiryakisi olan insanların haklarını savunmaktadır. Ama bu iş sanıldığı kadar kolay değildir. Sigaranın sağlığa verdiği korkunç zararlar, kullanıcılar tarafından bile bilinen bir gerçektir.
Sigaranın bu olumsuz imajını düzeltmek için yeni bir çalışma başlatan Nick, karşısında sağlık örgütlerini ve amansız bir senatörü bulur. Bunların hiçbirinden gözü korkmayan Nick için kırılma noktası, oğlunun ona bakış açısının değişmesi olacaktır.
Kurnaz yapısı ve hiciv dolu senaryosu ile oldukça beğeni toplayan film, Amerika’dan son yıllarda çıkan en iyi komedilerden biri olarak değerlendiriliyor.

tavsiye görüntü..eklenti kurmadan direk izleyin..iyi seyirler..

SİTESİNDEN İZLE :http://www.movshare.net/video/w8w7pxodwfqy5

ALTERNATİF LİNK 2

ALTERNATİF LİNK 3

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>