TV ShowBelgeseller

TinkerBell Kayıp Hazine Filmi izle

Gönderen ErSeL ADmİn 10 Kasım 2009 Salı

TinkerBell Kayıp Hazine 2009 Filmini Direl izle Tr Dublaj

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aile, Animasyon, Fantastik
Yönetmen: Klay Hall
Senaryo: Evan Spiliotopoulos
Yapımcı: Sean Lurie
Müzik: Joel McNeely
Süre: 1 saat 21 dk
Gösterim Tarihi: 27 Ekim 2009 (ABD)

Gökyüzünde belirecek Mavi Ay kayıp olan şeyleri bulmak için yeteri kadar aydınlık saçacak mı acaba etrafa? Mavi hasat ayı başlayacak ay’ın doğmasıyla ve periler sihirlerinin kaynağı olan Peritozu Ağacı’nı yeniden kurabilmek için değerli aytaşlarını kullanacaklar. film Fakat Tinkerbell masum bir hata yaparak tüm peri adasını tehlikenin içine atacak. Bu hatasını telafi etmek için okyanusları aşarak yepyeni maceralarda kendini bulacak. Ateş böceği Blaze ile bu maceraları sırasında çok büyük bir hazine bulacaklar.
Tinkerbell hikayesi herkesle beraber izlenebilecek çok şeyler anlatan bir animasyon film. Özellikle çocuklara yardımlaşmanın ve arkadaşlığın değerini aşılamada büyük katkısı olacaktır. Herkesi bu masumane yapıtı izlemeye davet ediyor ve Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler diliyoruz.










0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>