TV ShowBelgeseller

Unutulmaz 18. Bölüm

Gönderen ErSeL ADmİn 5 Kasım 2009 Perşembe

http://www.vonwildpaws.com/upload/Image/unutulmaz-atv-dizi(1).jpg
4 Kasım Çarşamba

Melda’nın Eda ve Harun’u Ağva’da bir araya getirip onları gizli kamerada izleme oyunu hiç beklemediği bir şekilde son bulur… Onlara haksızlık ettiğini düşünürken asıl gerçeklerden habersizdir… Harun ise tüm bu yalanları tek bir şey için sürdürür… Hem de sahip olduğu en değerli şeyi feda etme pahasına…

Feyyaz Tolga’nın verdiği mektuplarda ondan saklanan büyük sırrı öğrenir… Bir oğlu vardır… Üstelik ondan nefret etmektedir. Şimdi en zor kararını verecektir… Diğer tarafta başka bir baba, ailesi için çabalarken bambaşka bir derdin içine saplanır. Cemil yardım etmek için karıştığı bir kavgada hak etmediği bir suçlamayla karşı karşıya kalıyor. Üstelik borç aldığı tefeciler evinin kapısında.

Melda Harun ve Eda’nın gittiği hafta sonu tatili her şeyi su yüzüne çıkarır. Unutulmak istenen hatıralar, unutmak için çabalanan acılar, adatmalar ama en önemlisi aşk… Melda kendi kurduğu oyunun kurbanı olmak üzere… Yüzleşmek için yan yana getirdiği kardeşi ve nişanlısının giderek birbirine yaklaştıklarını fark edemez bile… Melda gibi kuşkularının esiri olan Tolga da katılır bu tatile… Harun ve Tolga bir kez daha karşı karşıya gelir… Onları yumruk yumruğa getirecek kavganın nedeni ne?

Kerem’in kalbi gibi kafası da karışık… Hangi tarafı seçecek? Burcu mu Gözde mi? Burcu’nun hazırladığı oyun Gözde’yi zor duruma düşürüyor. İnternete düşen görüntülerde ne var? Işıl annesinin eve dönmesi için babasını bile karşısına alıyor. Diğer tarafta bir kadının yaşayabileceği en ağır olayla karşı karşıya… Burak’ı öfkelendiren karar ne?

Bir itiraf belkide iki aşığı tekrar yan yana getirecek… Eda bebeği hakkında yalan söylemekten vazgeçecek mi? Harun kendi bebeği olduğunu bilmeden neyi kabulleniyor? Her şeyin başladığı yer neyin bitişine tanıklık edecek? Melda kardeşi ve sevdiği adamı öpüşürken gördüğünde ne yapacak? Aşk mı unutulmayacak yoksa ihanet mi!

Etiketler:, , , Unutulmaz 18.bölüm izle 4 Kasım Atv

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>