TV ShowBelgeseller

17 Again – 17 Yeniden 2009 (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 24 Aralık 2009 Perşembe


Sinemalar.com Puanı:7.6/10
IMDB Puanı:6.5/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gençlik, Komedi, Romantik
Yönetmen:Burr Steers
Senaryo:Jason Filardi
Senaryo (Kitap):Jason Filardi
Yapımcı:Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Jason Barrett
Görüntü Yönetmeni:Tim Suhrstedt
Müzik:Rolfe Kent
Filmin Websitesi:www.17againmovie.com
Süre:1 saat 42 dk
Gösterim Tarihi: 19 Haziran 2009 (Türkiye)
KOnusu:Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.
Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir.


1

ALTERNATİF 2
ALTERNATİF 3

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>