TV ShowBelgeseller

Altın Avcıları – Paint Your Wagon (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 10 Aralık 2009 Perşembe


IMDB : 6,5
Tür : Western / Komedi
Yönetmen : Joshua Logan
Yapım : 1969, ABD
Süre : 145 dk.
IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0064782/
Oyuncular Clint Eastwood, Lee Marvin, Ray Walston, Harve Presnell
Jean Seberg, Tom Ligon, Alan Dexter, William O’Connell
Ben Baker, Alan Baxter, Paula Trueman, Robert Easton
Filmin Konusu Renkli bir western komedi olan Altın Avcıları’na “They Call the Wind Maria” ve “I Talk to the Trees”in de yer aldığı klasik Lerner ve Loewe müzikleri eşlik ediyor.
Altın aranan bir kasabada iş ve oyun arkadaşı olan Ben ile Pardner’in (Lee Marvin, Clint Eastwood) nazik, hassas eşlerinin (Jean Seberg) hikayesi.
Michigan’lı bir çiftçi ve bir maden arayıcısı bir ortaklık yapıp Kaliforniya’ya altın bulmaya giderler. Onların bu ortaklığı bir kadın satın alıp paylaşmaya, bir tiyatro grubunu kaçırmak, 6 fhşeyi kaçırmak ve altın bulmak için yaptıkları kampı bir dinamit kasaba haline getirmeyi de içerir.

ALTERNATİF TEK LİNK1

ALTERNATİF TEK LİNK2

ALTERNATİF TEK LİNK3


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>