TV ShowBelgeseller

Arka Sokaklar 139. Bölüm izle 14.12.09

Gönderen Erselm 14 Aralık 2009 Pazartesi


arka sokaklar dizisi 139. bölüm nı sitemizde izleyebilirsiniz, arka sokaklar 139. bölüm izle, arka sokaklar 139. bölüm , arka sokaklar izle, arka sokaklar 139. bölüm seyret, arka sokaklar bölüm 138, arka sokaklar online izle, arka sokaklar 139. bölüm yeni bölüm izle, arka sokaklar dizisi 139. bölüm izle, arka sokaklar 14 aralık pazartesi izle, arka sokaklar 14.12.0914 Aralık Pazartesi

Engin’in zor günleri.

Derya ve Davut yakalanamadığı için Engin de hapse girme endişesi taşıyor. Engin’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Derya ve Davut yakalanmadığı sürece, o da hapse girme endişesiyle yaşayacaktır. Ekip bir taraftan hızla kaçakların izini sürerken, diğer taraftan da Engin’i ayakta tutmaya çalışmaktadır.

Emin kardeşi Bekir’in başına gelenleri çözmeye çalışmaktadır. Ölü bulunan Müslüm hakkında yapılan araştırmada adamın çocuk tacizcisi olduğu ortaya çıkar. Ekip sürdürdüğü operasyonun sonunda katili yakalar fakat bir ailenin dağılışına da şahit olur.

Hüsnü’nün başı yine belaya girer. Sokaktaki bir kavgayı ayırmaya çalışırken işler karışır. Cavidan kendi şöhreti için olayları basına taşıyınca Çoban Ailesi de karışır.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>