TV ShowBelgeseller

Bünyamin Sürmeli'den hava durumu

Gönderen Erselm 24 Aralık 2009 Perşembe


Marmara ısınmaya başladı. Gece sıcaklıkları biraz toparlanıyor. Ancak yine akşam saatlerinde hava serin. Gündüz ise 17-18 dereceye çıkan sıcaklık değerleri önümüzdeki günlerde 1-2 derece daha yükselebilir.
Ege bölgesindede durum aynı. Kıyı kesimlerde 25 derecelik sıcaklık oluşuyor. Önümüzdeki günlerde birkaç derece daha yükselecek. 3 gün yağış beklemiyoruz.

Akdenizde'de yağış yok. 20'li değerler var Batı Akdeniz'de. Bu değerler birkaç derece daha yükselecek cumaya kadar.

İç Anadolu'da gece özellikle doğusunda buzlanmaya dikkat! Sıcaklıklar 0'ın altına iniyor. Bölgenin batısındaysa gündüz 10'lu değerler ölçülmeye başlanacak.

Karadeniz'in doğusunda sis var. Yüksesk basınç etkili. Orta kesimlerinde ise sıcaklık 15 dereceleri buluyor. 3 gün boyunca sıcaklık düşüşü beklenmiyor.

Doğu Anadolu da sisli. Gece ciddi soğuklar var. Önümüzdeki günlerde sıcaklık 2-3 derece artacak.

Güneydoğu Anadolu da 15 derecelik sıcaklıklara sahip. Önümüzdeki günlerde hava parçalı

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>