TV ShowBelgeseller

Combien Tu-Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun (Türkçe Dublaj) +18

Gönderen Erselm 24 Aralık 2009 Perşembe


IMDB : 5,6
Tür : Dram / Komedi/Erotik
Gösterim Tarihi : 12 Mayıs 2006
Yönetmen : Bertrand Blier
Senaryo : Bertrand Blier
Görüntü Yönetmeni : François Catonné
Yapım : 2005 İtalya / Fransa 95 dk.
Oyuncular :Monica Bellucci (Daniela) Bernard Campan (François) Gérard Depardieu (Charly) Jean-Pierre Darroussin (André Migot) Edouard Baer Farida Rahouadj (Komşu) Sara Forestier (Muguet) Michel Vuillermoz François Rollin (Michael)
Filmin Konusu :Piyangodan Monica Belluci’yi kazansaydınız? Ya da hep hayalini kurduğunuz ancak yanına bile yaklaşamadığınız herhangi birini?
Kolay kolay yüzünüze gülmeyecek olan talih François’e selam vermeden geçmez. Piyangodan büyük ikramiyeyi kazanan adam da ilk iş olarak Pigalle gece kulüplerinin efsane güzeli Daniela’nın yanında alır soluğu.
Sıradan bir günde yanına bile yaklaşamayacağı bu kadına reddedilmesi güç bir teklif yapar. Karısı olarak geçireceği her ay 100.000 Euro ile ödüllendirilecektir. Paranın sıcaklığı erkenden elini yaksa da teklifi kabul eden Daniela Charly ve büyülü gece hayatından uzak kalmaya dayanabilecek midir?

1

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>