TV ShowBelgeseller

Evlilik Sınavı – Easy Virtue (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 20 Aralık 2009 Pazar


IMDB :6,6
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 29 Mayıs 2009
Yönetmen : Stephan Elliott
Senaryo : Stephan Elliott , Sheridan Jobbins , Noel Coward
Görüntü Yönetmeni : Martin Kenzie
Müzik : Marius De Vries
Yapım : 2008, İngiltere , 93 dk.
Oyuncular Jessica Biel (Larita Whittaker) , Ben Barnes (John Whittaker) , Kristin Scott Thomas (Bayan Whittaker) , Colin Firth (Bay Whittaker) , Kimberley Nixon (Hilda Whittaker)
Konusu:1920′lerin İngilteresi’ndeyiz. Whittaker Ailesi, geleneklerine son derece bağlı aristokrat bir İngiliz ailesidir. Ailenin oğlu John, yeni Amerikalı eşi Larita’yı İngiltere’ye getirir.
John’un annesi Veronica, bu Amerikalı gelinin hareketlerini fazla rahat bulmakta ve kendi asil aile yapılarına bir başkaldırı olarak görmektedir. Larita’nın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen ikisi arasında bir güç ve iktidar mücadelesi başlar.
Priscilla Çöller Kraliçesi’nin 10 yıldır yeni film çekmeyen Avustralya’lı yönetmeni Stephan Elliott, bu kez bir İngiliz komedisiyle karşımızda.

TEK LİNK1

ALTERNATİF TEK LİNK2

ALTERNATİF TEK LİNK3

ALTERNATİF TEK LİNK4


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>