TV ShowBelgeseller

G.I. Joe The Rise Of Cobra 2009 (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 9 Aralık 2009 Çarşamba


IMDB : 5,9
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 7 Ağustos 2009
Yönetmen : Stephen Sommers
Senaryo : Stuart Beattie , David Elliot , Paul Lovett
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.
Oyuncular AdewaleAkinnuoye-Agbaje (Heavy Duty) , Christopher Eccleston (Destro) , JosephGordon-Levitt (Cobra Commander) , Byung-hun Lee (Storm Shadow) , SiennaMiller (The Baroness) , Rachel Nichols (Shana’Scarlett’O’Hara)
Konusu:Bir önceki ortakçalışmaları Transformers ile dünya çapındabüyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures veHasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde biraraya geldi.
G.I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden,kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmişcasusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısıDestro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayıkaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor.
G.I.Joe: The Rise of Cobra’ nın yönetmenliğini The Mummy ve The MummyReturns filmlerinden tanıdığımız Stephen Sommers yapıyor.

ALTERNATİF TEK LİNK 1





ALTERNATİF TEK LİNK 2

ALTERNATİF TEK LİNK 3

ALTERNATİF DİVX

ALTERNATİF TEK LİNK5

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>