TV ShowBelgeseller

Koy – The Cove Belgesel Sinema izle

Gönderen Erselm 25 Aralık 2009 Cuma

-Koy / The Cove 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-

IMDB Puanı: 8.5/10
Yapım: 2009
Tür: Belgesel, Dram
Yönetmen: Louie Psihoyos
Senaryo: Mark Monroe
Yapımcı: Paula Dupré Pesman, Fisher Stevens
Görüntü Yönetmeni: Brook Aitken
Müzik: J. Ralph
Süre: 1 saat 32 dk

Yunus balıklarının çektiği acıları anlatan, kendi dalında Oscar’a aday gösterilmiş bir belgesel. Japon kıyılarında, her türlü kanuni yasağa rağmen devam eden Yunus Balığı katliamının vardığı son noktayı izlemek ve bu değerli canlıların yaşamları hakkında bilgi edinmek adına eşsiz bir yapım. Vizyonfilmizle.Net olarak bu dramatik belgeseli sizlere sunuyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

1.Seçenek:VideoWeed’den (istediğiniz yerden başlatarak) izlemek için tıklayınız:

2.Seçenek:Movshare’den izlemek için tıklayınız:

1 Responses to Koy – The Cove Belgesel Sinema izle

  1. yalcin Says:
  2. bu filimi yunuslari kurtarmak adina kolayca cogaltma ve yaymak icin embed kodu verirseniz sitelerde yayinlanir ve bu vahsete dur denir,ben izledim elimden geleni yapacagim ya daha yüzlerce binlerce insanlar hatta milyonlra hitap etmeli bu filim.

     

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>