TV ShowBelgeseller


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 14 Ağustos 2009
Yönetmen : Nick Cassavetes
Senaryo : Jeremy Leven , Nick Cassavetes , Jodi Picoult (Kitap)
Müzik : Aaron Zigman , Caleb Deschanel
Yapım : 2009, ABD , 109 dk.
Oyuncular Abigail Breslin (Andromeda ’Anna’ Fitzgerald) , Walter Raney (Pawn Shop Proprietor) , Sofia Vassilieva (Kate Fitzgerald) , Cameron Diaz (Sara Fitzgerald) , Heather Wahlquist (Aunt Kelly) , Jason Patric (Brian Fitzgerald) , Evan Ellingson (Jesse Fitzgerald) , Alec Baldwin (Campbell Alexander)
Sara ve Brian Fitzgerald kızları Kate’in lösemi olduğunu öğrenirler. Çocuklarının sadece bir kaç yıl ömrü kalmıştır. Bunun üzerine çift Kate’e donör olması için Anna adında bir bebek sahibi daha olur.
İlk yaptıkları şey Anna’nın göbek bağından alınan kanı kullanmak olur. Yıllar geçtikten sonra artık Anna’dan Kate’e kemik iliği nakli yapılması gerekmektedir. 11 yaşındaysa, Kate’in böbrek nakline de ihtiyacı vardır.
Bu olanların üzerine Anna, ailesinin onu bu amaçla kullanmasından dolayı onlara dava açar. Bu karar tüm aileyi parçalamıştır, çünkü Kate’e böbrek nakli yapılmazsa ölecektir.

ALTERNATİF LİNK

ALTERNATİF LİNk2

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>