TV ShowBelgeseller

L’ennui Film izle +18

Gönderen Erselm 24 Aralık 2009 Perşembe

-L’ennui , Can Sıkıntısı 1998 Fransa, Portekiz / Türkçe Altyazılı +18-

IMDB Puanı: 6.4/10
Yapım: 1998 ~ Fransa, Portekiz
Tür: Dram, Erotik, Romantik
Yönetmen: Cédric Kahn
Senaryo: Laurence Ferreira Barbosa, Cédric Kahn
Senaryo (Kitap): Alberto Moravia
Yapımcı: Paulo Branco
Görüntü Yönetmeni: Pascal Marti
Süre: 2 saat 2 dk

Hayatındaki huzursuz olduğu noktaları aşmak isteyen bir Psikoloji öğretmeni, geçmişte bir sanatçının ölümüne sebebiyet vermekle suçlanan bir kadınla tanışır, kadın bir öğrencidir ve Teenager denilecek yaştadır ve o noktadan sonra ikisi arasında değişik bir bağ oluşur. Bu bağ daha çok seksüel dürtülerin getirdiği, tanımlanamaz bir oluşumdur. Cecilia isimli bu kadınla olan ilişkileri ilerledikçe seksin de ötesine taşan bir takım macera dolu anlar gelişmeye başlar.
Film, Imdb yorumlarına göre sadece erotik kategoride değerlendirmemesi gereken oldukça ilginç bir yapım. Tamamen psikolojik yönelimler içeren ve adeta filmde yaşanan olayları seyircinin de hissetmesini sağlayacak kadar gizem dolu bir film. Erotik içerikli sahneler çok fazla bulunmamakla beraber, konusu itibariyle izlenmesini tavsiye ediyoruz.


@

@

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>