TV ShowBelgeseller

Maskeli Balo Dizisi Tüm Tanıtım Fragmanları izle

Gönderen Erselm 7 Aralık 2009 Pazartesi


Maskeli Balo Dizisi, Maskeli Balo Dizisibölüm seyret, Maskeli Balo Dizisi, Maskeli Balo Dizisifull izle, Maskeli Balo Dizisibölüm online izle, Maskeli Balo Dizi dizisi izle, Maskeli Balo Dizisi 1. bölüm izle, Maskeli Balo Dizisi izle, Maskeli Balo Dizisi


Ocak 2009’da vizyona giren “Vali” filminden ve geçtiğimiz yıllarda Star TV ekranlarında izlediğimiz “Köprü” dizisinden de tanıdığımız Koliba Film, Aralık ayında Star TV ekranlarına yepyeni bir diziyle gelmeye hazırlanıyor.

Başrollerini Aytaç Arman, Burcu Kara ve Burak Hakkı’nın paylaştığı Maskeli Balo dizisinde gözler değerleri uğruna dengelere karşı çıkan, bu uğurda babasını bile karşısına alan ve birlikte savaştığı idealist gazeteciyle tutkulu bir aşka yaşayan genç bir kıza çevriliyor.



Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, senaryosunu ise Gamze Özer’in yazdığı Maskeli Balo TBMM’de çekilen sahneleri ve gündemi takip edenleri beyin fırtınasına sürükleyecek mesajları ile izleyicileri Star TV ekranlarına kilitliyor.

1 Responses to Maskeli Balo Dizisi Tüm Tanıtım Fragmanları izle

  1. Erselm Says:
  2. Süperbir Fragmanı iyi seyirler

     

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>