TV ShowBelgeseller

Öldüren Cazibe Filmi izle

Gönderen Erselm 2 Aralık 2009 Çarşamba

Puanı:6.9/10
Yapım:2008 Avustralya, İngiltere
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Gillian Armstrong
Süre:1 saat 37
Başrol Oyuncuları:Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce, Timothy Spall, Saoirse Ronan, Aaron Brown.

Son dönemlerde çekilen sihirbazlık filmlerinin bir yenisi Öldüren Cazibe filmi. Film görsellik açısından üst seviyelerde olup Catherine Zeta-Jones ve Guy Pearce gibi usta isimlerin bu filmde oynamaları zaten filmin kalitesini gösteriyor.
Filmin konusuna gelecek olursak bir sihirbaz ile medyum olan bir kadının romantik aşk hikayesini anlatıyor. Filmimizin başları biraz durgun olasada da ha sonra hızlanıyor bunuda belirtmekte fayda var.




0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>