TV ShowBelgeseller

Vengeance – İntikam Peşinde 2009 (Türkçe Altyazılı)

Gönderen Erselm 16 Aralık 2009 Çarşamba


Ekleyen . OceanGirL
IMDB : 6,7
Yönetmen: Johnnie To
Tür: Aksiyon/Suç/Gerilim
Ülke: Hong Kong,France
Oyuncular (ilk 5): Johnny Hallyday, Sylvie Testud, Anthony Wong Chau-Sang, Ka Tung Lam, Suet Lam
Konusu:2009′da Cannes’da Altın Palmiye için yarışan Hong Konglu tanınmış aksiyon ve gangster filmleri yönetmeni Johnnie To’nun son filmi “İntikam Peşinde”, Fransız şarkıcı ve oyuncu Johnny Hallyday’in başrolde olduğu aksiyon dolu bir neo-noir gangster filmi.
Yönetmen To’nun filminin konusu: Kızı, damadı ve torunu öldürülen bir baba, intikam almak için Hong Kong’a gelir. Görünürde bir aşçıdır ama asıl mesleği tetikçiliktir.

TEK LİNK1
CD1

CD2

ALTERNATİF TEK LİNK2
CD1

CD2

ALTERNATİF TEK LİNK3
CD1

CD2

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>