TV ShowBelgeseller

17 Yeniden - 17 Again (2009) Online izle & Türkçe Dublaj

Gönderen Unknown 5 Şubat 2010 Cuma



Sinemalar.com Puanı========>
7.6/10
IMDB PUANI =============>6.5/10
TUR===================>Romantik Komedi / Gençlik
YONETMEN ==============>Burr Steers
SENARYO ===============>Jason Filardi - Jason Filardi (Kitap)
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Tim Suhrstedt
MUZİK =================>Rolfe Kent
YAPIMCI ======== =======>Adam ShankmanJennifer Gibgot
GOSTERİM TARİHİ==========>19 Haziran 2009
YAPIM =================>2009 / ABD
SURE ==================>102 Dk ..
Oyuncular===============>Melora Hardin, Melissa OrdwayLeslie MannZac EfronMichelle TrachtenbergHunter Parrish,Matthew PerryAllison MillerThomas LennonSterling KnightTyler SteelmanEd AckermanLarry PoindexterRandy Gordonvs ..

KONU==>


Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.
Mike en iyi yılları






CD -I-



CD -II-

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>