TV ShowBelgeseller

Beni Aya Uçur – Fly Me to the Moon

Gönderen Unknown 7 Şubat 2010 Pazar


Beni Aya Uçur – Fly Me to the Moon

Tür : Macera / Animasyon / 3D
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008
Yönetmen : Ben Stassen
Senaryo : Domonic Paris
Yapım : 2008, Belçika , 84 dk.



Seslendirenler : Tim Curry (Yegor) , Robert Patrick (Louie) , Kelly Ripa (Nat s Mom) , Buzz Aldrin (Kendisi) , Trevor Gagnon (Nat) , Philip Bolden (I.Q.) , Nicollette Sheridan (Nadia) , Ed Begley Jr. (Poopchev) , David Gore (Scooter) , Christopher Lloyd (Grandpa) , Adrienne Barbeau (Scooters Mom)
Sinek Nat, büyükbabası gibi bir maceraperest ve kahraman olma hayalleri kuruyordur. Sonunda, çocuk yaştaki Nat’in karşısına hayallerini gerçekleştirecek bir şans çıkmıştır. Nat iki arkadaşını ikna eder ve insan ırkıyla birlikte Apollo 11’e binip astronotların uzay başlıkları içinde Ay’a yolculuğa giderler.
Bir TV kanalında astronotların arkasından göründüklerindeyse istedikleri üne kavuştukları gibi, ailelerini telaşlandırır ve onları kıskanan Rus sineklerin yolculuğu sabote etmek için gizli ajan görevlendirmelerine sebep olurlar. Ama büyükbabanın aşkı, Rus sineği Nadia büyükbabayı durumdan haberdar eder ve büyükbaba da torununu kurtarmak için bu maceraya atılır. Rus sinekleri yetmiyormuş gibi, uzaygemisinde bir de savaş vermeleri gereken insanlar vardır. Gemideki hayati bir sorunu bu gözüpek sinekler çözmüş olsa bile…
Beni Aya Uçur, 3D olarak tasarlanan ve yaratılan ilk bilgisayar animasyon filmi olma özelliği taşıyor. Bunun yanısıra filmin Real D teknolojisi desteğiyle hazırlanması da, 3D seyretme zevkini doruklara çıkarıp, filmdeki karakterlere ve detaylara dokunma isteği uyandıracak kadar gerçeklik hissi veriyor.

Not:
(.) Sorunsuz film izlemek icin [ Firefox 3.0.1] yukleyiniz.
(..) Veya [ Google Chrome ] yukleyiniz.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>