TV ShowBelgeseller

Hain – Traitor (Türkçe Dublaj)

Gönderen Unknown 6 Şubat 2010 Cumartesi



Hain – Traitor

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009
Yönetmen : Jeffrey Nachmanoff
Senaryo : Jeffrey Nachmanoff , Steve Martin
Görüntü Yönetmeni : J. Michael Muro
Müzik : Mark Kilian

Yapım : 2008, ABD , 114 dk.

Oyuncular
Don Cheadle (Samir Horn) , Guy Pearce (Roy Clayton) , Jeff Daniels (Carter) , Neal McDonough (Max Archer)
FBI ajanı Roy Clayton yeni bir araştırma davasına bakarken tehlikeli bir komplo teorisi ile karşılaşır. Bunun ardından araştırmalarını kuvvetlendiren Clayton, olayın arkasında eski Amerikan Özel Operasyon biriminin başı olan Samir Horn’un olduğundan şüphelenir.

Don Cheadle ile Guy Pearce’ı buluşturan film, politik yükü de olan sıkı bir aksiyon filmi sunuyor bizlere. The Day After Tomorrow’un senaristlerinden biri olan Jeffrey Nachmanoff’un yönetmenliğini yaptığı film, gerçeklik kavramını da sorguluyor.


Alternatif 2

Alternatif 2 izlemek için tıklayın

Not:
(.) Sorunsuz film izlemek icin [ Firefox 3.0.1 ] yukleyiniz.
(..) Veya [ Google Chrome ] yukleyiniz.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>