TV ShowBelgeseller

The Hours – Saatler (Türkçe Dublaj)

Gönderen Unknown 7 Şubat 2010 Pazar


The Hours – Saatler

Tür : Dram / Romantik
Gösterim Tarihi : 14 Mart 2003
Yönetmen : Stephen Daldry
Senaryo : David Hare , Michael Cunningham (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Seamus McGarvey
Müzik : Philip Glass
Yapım : 2002, ABD , 114 dk.



Oyuncular
Nicole Kidman (Virginia Woolf) , Julianne Moore (Laura Brown) , Meryl Streep (Clarissa Vaughan) , Stephen Dillane (Leonard Woolf) , Miranda Richardson (Vanessa Bell) , George Loftus (Quentin Bell) , Charley Ramm (Julian Bell) , Sophie Wyburd (Angelica Bell) , Claire Danes (Julia Vaughan) , Ed Harris (Richard Brown)
Pulitzer ödüllü Michael Cunningham romanından uyarlanan film, farklı dönemlerde yaşayan üç kadını Virginia Woolf ve ünlü kitabı Mrs. Dalloway ile bağlantılı olarak ele alıyor.

İlk kadın doğal olarak Woolf’un kendisidir. Hastalıklarla dolu sancılı bir yaşam geçiren Woolf, Mrs. Dalloway’i yazmaktadır; fakat depresyon nedeniyle sık sık hayatla bağları gevşemekte, intaharın eşiğine gelmektedir. 1949 yılında hamile bir ev kadını eşine bir doğumgünü partisi hazırlamanın eşiğindeyken, okumakta olduğu Mrs. Dalloway’i bir türlü elinden bırakamaz ve…
Son olarak günümüzde yaşayan bir kadın, Aids hastalığına yakalanan eski kocası için bir parti hazırlayacaktır. İkisinin arasında, Woolf’un kitabıyla bağlantılı çok özel bir bağ vardır.
20. yy’ın en önemli kadın yazarlarından biri olan ve kendi yaşamı da romanları kadar çarpıcı geçen Woolf’un yaşamı etrafında dönen bu ilginç çalışma, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.
Mrs. Dalloway romanı, bir kadının tüm yaşamının ipuçlarını gizleyen bir gününü anlatır.

Not:
(.) Sorunsuz film izlemek icin [ Firefox 3.0.1 ] yukleyiniz.
(..) Veya [ Google Chrome ] yukleyiniz.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>