TV ShowBelgeseller

Kutsal Damacana 2

Gönderen Unknown 2 Şubat 2010 Salı


 Cam Kutsal Damacana 2 CAm Xvid Nette İlk Download



Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Ocak 2010
Yönetmen : Korhan Bozkurt Şafak Sezer
Senaryo : Soner Günday , Şafak Sezer
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Şafak Sezer (Fikret) , Mustafa Üstündağ (Müjdat) , Aydemir Akbaş (Seyis) , Serkan Şengül (Serkan) , Tuğba Karaca (Melis) , Ferhat Güzel (Ferhat)

Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somali’li korsanların saldırısına uğrar, korsanlar gemiyi ele geçirir, Fikret denize atlayıp kaçar.

Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Bir kaç hintli köylü Fikret’i bulur, tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürürler.

Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur.

“Ferrari’sini Satan Bilge” tadında ki Serkan, Fikret’in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur.

Fikret ve Serkan Türkiye’ye dönerler. Serkan bir kaç gün misafir etmek için Fikret’i çiflik evine davet eder.

Ertesi sabah Fikret arkadaşı Müjdat’la buluşur. Fikret’le birlikte haciz malların satıldığı Yed’i Emin Deposundan mal alıp-satmayı planlamaktadır. Fikret ve Müjdat o gece Müjdat’nin evine giderler. Uyumak için yatağa girdiklerinde o gün açık arttırmadan aldıkları tablonun içindeki kurt, tablodan çıkar, Müjdat’ın içine girer.


Rapidshare Linkleri
http://rapidshare.com/files/34149884...Xvid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/34186030...Xvid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/34196259...Xvid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/34202985...Xvid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/34292793...Xvid.part5.rar

Şifre Yoktur

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>