TV ShowBelgeseller

Shattered Lives

Gönderen Unknown 6 Şubat 2010 Cumartesi


Shattered Lives
Yönetmen Carl Lindbergh
Oyuncular Lindsey Leino, Skyler Caleb, Ellyse Deanna, Wendy Dominguez
Tür Horror
Orijinal Dili Eng

Yapım Yılı 2009
Ülke USA
KOnusu: Filmde Lindsey Rachel karaketerindeki şizofren küçük bir kızdır. hayatın gerçeklerinden korkmakta ve uyum sağlamakta güçlük çekmektedir.Bu arada annesinin başka bir adamla ilişkisi vardır ve annesi tarafından bunu babasına söylememesi konusunda tehdit edilmektedir. Rachel bu karışık durum Rachel’ın kafasını karıştırır ve bu duruma bir çözüm bulacaktır..

Alternatif 1


Alternatif 2

Alternatif 2 izlemek için tıklayın

Not: Filmi izlemek için reklamı kapatmalısınız.Full ekran izlemek için videonun üstünde sağa tıklayıp switch to fullscreen yazan yere tıklayın.Filmi istediğiniz dakikadan başlatıp izleyebilirsiniz.
Not:
(.) Sorunsuz film izlemek icin [ Firefox 3.0.1 ] yukleyiniz.
(..) Veya [ Google Chrome ] yukleyiniz.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>