TV ShowBelgeseller

The Big Bang Theory 3. Sezon 18. Bölüm

Gönderen Unknown 24 Mart 2010 Çarşamba


The Big Bang Theory 3. Sezon 18. Bölüm izle - online izle



The Big Bang Theory (kısa olarak TBBT) 24 Eylül 2007 yılında CBS ekranlarında gösterilen, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılan Amerikan durum komedisidir. Dizi, kuantum fiziğine kafa yoran üstün zekalı iki arkadaş ve karşı dairelerinde garson olarak çalışan sarışın komşuları arasındaki olayları konu almaktadır. Dizinin prodüksiyonu Warner Bros. Television ve Chuck Lorre Productions tarafından gerçekleştiridi.

Dizinin pilot bölümü, Pilot adı ile James Burrows[1] yönetiminde çekildi ve 14 Mayıs 2007[2] tarihine kadar 13 bölüm de aynı yönetmen tarafından çekildi.

Sit-com, 6 Kasım 2007 tarihinde Amerika yazarlar grevi nedeni ile durduruldu.[3] 14 Şubat 2008 tarihinde, CBS dizinin tekrar yeni bölümlerini yayınlayacağını duyurdu.[4] Dizi, 17 Mart 2008 tarihinde yeni bölümü[5] ve sezon sonuna kadar gösterilecek olan 9 bölüm[6] ile tekrar gösterime girdi.

2. sezon, Amerika'da 22 Eylül 2008'de yayınlandı.










0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>