TV ShowBelgeseller

Gomeda

Gönderen Unknown 17 Mart 2010 Çarşamba



Oyuncular
Feride Cetin , Halim Ercan , Bulut Kopuk , Bahar Yanilmaz   , Serkan Altunorak
 Eglenceli bir haftasonu gecirmek icin sehir disina geziye cikmaya karar veren 5 kisilik bir arkadas grubu, once kendilerine bir araba kiralarlar. Baslarina gelecek gizem ve korku dolu olaylardan habersiz, Kapadokya’ya Gomeda Vadisi’ne gitmeye karar verirler.
Gecirdikleri bir kaza sonucu yollarina yayan devam etmek zorunda kalsalar da, Kapadokya’ya gitmeye kararlidirlar. Fakat en kotusu bundan sonra baslayacaktir. Gomeda Vadis’ne vardiklarinda gece konaklamak icin sectikleri magarada, kabuslarla dolu bir gece onlari beklemektedir.
Kisa filmleriyle tanidigimiz Tan Tolga Demirci’nin fantastik ve korku turundeki bu ilk uzun metrajli yonetmenlik deneyimi, turun orneklerinin gittikce artmaya basladigi Turk Sinemasi icin merak uyandiriyor.

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>