TV ShowBelgeseller

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Gönderen Unknown 27 Mart 2010 Cumartesi

The Imaginarium of Doctor Parnassus Filmi online izle (2009) Türkçe Altyazılı








Yapım:2009 ~ Fransa, İngiltere, Kanada
Tür: Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen: Terry Gilliam
Senaryo:Terry Gilliam, Charles Mckeown
Yapımcı:Terry Gilliam, Samuel Hadida, William Vince, Amy Gilliam
Görüntü Yönetmeni: Nicola Pecorini
Müzik:Mychael Danna, Jeff Danna
Dağıtım: UIP Filmcilik
Filmin Websitesi: doctorparnassus.com
Süre:2 saat 2 dk
Gösterim Tarihi: 02 Nisan 2010 (Türkiye) 




Terry Gilliam’ın yönettiği ve Heath Ledger, Christopher Plummer, Verne Troyer ile Andrew Garfield’ın oynadığı Dr. Parnassus (The Imaginarium Of Doctor Parnassus), 02 Nisan 2010’da UIP Filmcilik dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

"İnsanların düş gücünü etkileme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olan Doktor Parnassus karanlık bir sır ile lanetlenmiştir. Müzmin bir kumarbaz olan Parnassus şeytan Bay Nick ile binlerce yıl önce bir iddiaya girer ve ölümsüzlüğü kazanır. Yüzyıllar sonra, tek gerçek aşkıyla karşılaşınca Dr. Parnassus şeytanla bir başka anlaşma yapar, kızının 16 yaşına ulaştığı gün Bay Nick’in mülkiyetine geçmesi şartıyla, ölümsüzlük karşılığında gençliğe ulaşır.

Valentina hızla bu yaş dönümüne yaklaşırken Dr. Parnassus da kızını yaklaşmakta olan kaderinden kurtarmak ister. Bay Nick ödülü almak üzere gelir ancak her zaman iddiaya girmeyi sevdiği için, ödülü yeniden belirlerler. Şimdi ilk beş insan ruhunu kim daha önce baştan çıkarırsa Valentina onunla birlikte kalacaktır. Bu yolculukta yanına birkaç kaba, komik ve ilginç karakter alan Dr. Parnassus kızının, kendisinin kazanmasına yardımcı olan adamla evlenmesine izin verir.

Bu sürükleyici, olağanüstü yaratıcı ve büyüleyici zamana karşı yapılan yarışta Dr. Parnassus, gerçeküstü engellerden oluşan sonsuz bir manzarada kızını korumak için savaşmak- ve geçmişinde yaptığı hataları düzeltmek zorundadır!" 




PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6


PART-7

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>