TV ShowBelgeseller

İspiyoncu / The Informant (2009) Online izle - Türkçe Dublaj

Gönderen Unknown 13 Mart 2010 Cumartesi









Tür: Komedi / Dram / Gerilim / Suç

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Scott Z. Burns , Kurt Eichenwald (Kitap)

Görüntü Yönetmeni: Steven Soderbergh

Müzik: Marvin Hamlisch

Yapım: 2009, ABD , 108 dk.


OYUNCULAR:
Matt Damon (Mark Whitacre) , Lucas McHugh Carroll (Alexander Whitacre) , Eddie Jemison (Kirk Schmidt) , Rusty Schwimmer (Liz Taylor) , Craig Ricci Shaynak , Tom Papa (Mick Andreas)


FİLMİN KONUSU:
The Informant 1990'ların başında yaşanan ilginç bir ajanlık hikayesini seyircisine yansıtacak. Bir şirkette üst düzey olarak çalışan müdür şirketinin müşterilerini dolandırdığını FBI'a bildirir ve kendi isteğiyle ajanlık yapmaya başlar fakat çaylak ajanın hastalıklı yapısı ve en önemlisi bu esnada kendi cebini de doldurması büyün iyi niyetine rağmen hapsi boylamasına neden olur.













PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>