TV ShowBelgeseller


2007 İstila - The Invasion Filmini online izle (2007) Türkçe Dublaj





Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
Yönetmen : Oliver Hirschbiegel
Senaryo : Dave Kajganich , Jack Finney (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rainer Klausmann
Müzik : John Ottman
Yapım : 2007, ABD , 93 dk.

Oyuncular
Nicole Kidman (Carol) , Daniel Craig (Ben) , Jeremy Northam (Tucker) , Jackson Bond (Oliver) , Jeffrey Wright (Dr. Galeano) , Veronica Cartwright (Wendy) , Malin Akerman (Autumn) , Alexis Raben (Danila) 




Dallas’tan Washington’a kadar semaları aydınlatan devasa bir patlama, Patriot adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olur.

Yetkililer durumu kontrol altına almakta çabuk davransalar da, mekiğin enkazı üzerine bulaşmış bir maddeyle ilgili hikayeler yayılmaya başlar; hem uzayın aşırı soğuğuna, hem de dünya atmosferine girerken ortaya çıkan aşırı ısıya dayanıklı bir maddedir bu. Ve ona ilk temas edenler ilk değişenlerdir …

Washingtonlı psikiyatr Carol Bennell mekiğin başına geleni çevresinde gitgide artan tuhaf olaylarla ilişkilendirmez. Salgın hastalık yayıldıkça, Carol hastalığa karşı kullanılan aşılamadan sorumlu olan kişilerin aslında çok daha korkunç bir şey yaymakta olduklarını keşfeder. 




PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>