TV ShowBelgeseller


2008 Pazar Günahları - First Sunday Filmi online izle (2008) Türkçe Dublaj








Tür : Komedi / Suç
Yönetmen : David E. Talbert
Yapım : 2008, ABD
Süre : 98 dk.

Oyuncular
Ice Cube (Durell) , Katt Williams (Rickey) , Tracy Morgan (LeeJohn), Keith David (Hakim Bennet Galloway) , Regina Hall (Omunique)
Loretta Devine (Doris) , Michael Beach (Deacon) 




Hiç dua etmeyen Ice Cube ve Tracy Morgan, kahkaha ve günah dolu bu komedide Katt Williams ve Chi Mc Bride ile buluşuyor.

5000 saatlik kamu hizmeti cezasına çarptırılan Durrel Washington’ın (Cube) zaten yeteri kadar kötü olan hayatı daha da berbat bir hal alır. Kendisine yardım edenlere tanrının da yardım edeceğine inanan bu adam, mahalle kilisesinin inşaat fonunda kendine bir iş bulur. Suç ortağı LeeJohn (Morgan) birlikte, iki şansına küsmüş adam fondaki paranın zaten çalınmış olduğunun farkına varırlar ve bu parayı bulma konusunda yılma noktasına gelirler. 




PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>