TV ShowBelgeseller

Samurayın Gözyaşları - Crying Freeman

Gönderen Unknown 27 Mart 2010 Cumartesi


TAVSiYE Samurayın Gözyaşları - Crying Freeman Filmi online izle (1995) Türkçe Dublaj








Tür : Aksiyon / Gerilim / Çizgi Roman
Yönetmen : Christophe Gans
Yapım : 1995, Kanada / Fransa / Japonya / ABD
Süre : 97 dk.

Oyuncular:
Mark Dacascos (Yo Hinomura/Freeman), Julie Condra (Emu)
Rae Dawn Chong (Dedektif Forge) , Byron Mann (Koh)
Masaya Kato (Ryuji Hanada) , Yôko Shimada (Leydi Hanada)
Mako (Shido Shimazaki) , Tcheky Karyo (Dedektif Netah) 




Ailesi çocukken mafya tarafından öldürülmüş olan Emu O'Hara, çok güzel bir kadın ressamdır. Geçmişin hayaletleri, bu içine kapanık kadının peşini bir türlü bırakmamaktadır. Bir gün resim yaparken Yakuza üyesi oldukları anlaşılan üç adamın yakışıklı ve rüya gibi dövüşen bir katil tarafından öldürülmesine şahit olur.

Gözgöze geldiği Emu ile anında aralarında bir elektrik oluşan usta katil, esrarengiz bir uzakdoğu suç örgütü için çalışan Yo'dur. Eşsiz bir suikastçi olan Yo'nun hayatı, kurbanları için gözyaşı dökerek, melankoli içerisinde geçmektedir. Şimdi de işlediği suça şahit olan Emu'yu öldürmesi gerektiğini biliyordur. Oysa bu o kadar kolay olmayacaktır.

Çok sevilen aynı isimli Japon çizgi romanından -manga- uyarlanan bu başarılı yapım, ileride Kurtların Kardeşliği ile çok ses getirecek olan Christophe Gans'ın da, esaslı bir uzun metraj yönetmeni olarak yükselişini simgeliyor. Gans'ın stilize aksiyona olduğu kadar çizgi roman estetiğine düşkün olduğunu da bu filmle bir kez daha anlıyoruz. 




PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5



0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>