TV ShowBelgeseller

Üç Maymun Filmi izle

Gönderen Unknown 15 Mart 2010 Pazartesi


Üç Maymun Afiş - Three Monkeys Poster Yönetmen Nuri Bilge Ceylan (2) von divxplanet.
Film Detaylari
Yapim: 2008, Türkiye/Fransa/Italya
Tür: Dram
Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Senaryo: Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal
Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rifat Sungar, Ercan Kesal, Cafer Köse, Gürkan Aydin
Yapimci: Zeynep Özbatur
Süre: 1 saat 50 dakkika
Gösterim Tarihi: 24 Ekim 2008
Filmin Konusu
Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği ve Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Sungar ile Ercan Kesal’ın oynadığı “Üç Maymun”, 61.Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülü alarak tüm dünyanın dikkatini çekti.
“Üç Maymun” küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabasını konu alıyor ve şu sorunun peşine düşüyor: Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adına gerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “üç maymunu oynamak”, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?
Filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz. Iyi seyirler
filmizledik.biz Ailesi

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>