TV ShowBelgeseller


2009 Yeni Yıl Şarkısı - A Christmas Carol Filmi online izle (2009) Türkçe Altyazılı








Tür : Fantastik / Dram / Animasyon / Aile
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Robert Zemeckis
Senaryo : Robert Zemeckis , Charles Dickens (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Robert Presley
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2009, ABD

Seslendirenler : Jim Carrey (Ebenezer Scrooge, Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerin Hayaleti) , Gary Oldman (Bob Cratchit / Marley / Tiny Tim) , Robin Wright Penn , Colin Firth (Fred) , Cary Elwes , Daryl Sabara (Peter Cratchit) 




Ebenezer Scrooge, Noel tatiline son derece alçakça başlıyor, sadık hizmetkarına ve neşeli yeğenine bağırıyor. Scrooge daha sonra öbür dünyada vurdumduymazlığının bedelini ödeyen ölmüş iş ortağı Joseph Marley’nin hayaletiyle karşılaşır.

Marley aynı kaderi paylaşmaması için Scrooge’a yardım etmek ister ve ona üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Ancak Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerinin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Yaşlı Scrooge görmek istemediği gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak, çok geç olmadan kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır.

Forest Gump filmiyle Oscar ödülü kazanan yönetmen Robert Zemeckis'in bu filmle ilgili düşünceleri, 1843 yılında A Christmas Carol adıyla ilk defa yayımlanan romanın birçok versiyonu çekilmiş filminin son yorumlanışını özetler nitelikte.

“Sanki Charles Dickens bu hikayeyi filmi yapılsın diye yazmış—o kadar görsel ve o kadar sinemaya özgü. Bugüne kadar yazılmış en güzel zamanda yolculuk hikayesi ve yazarının aslen düşündüğüne inandığım şekilde filmini yapmak istedim.”
Robert Zemeckis, Yönetmen/Yapımcı/Senarist



PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>