TV ShowBelgeseller

Ölüm Emri

Gönderen Unknown 5 Nisan 2010 Pazartesi

2007 Ölüm Emri - Death Sentence online izle (2007) Türkçe Dublaj








Tür : Aksiyon / Gerilim
Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007
Yönetmen : James Wan
Senaryo : Ian Jeffers , Brian Garfield (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : John R. Leonetti
Müzik : Charlie Clouser
Yapım : 2007, ABD , 110 dk.

Oyuncular
Kevin Bacon (Nick Hume) , Garrett Hedlund (Billy Darley) , Kelly Preston (Helen Hume) , Jordan Garrett (Lucas Hume) , Stuart Lafferty (Brendan Hume) 




Sakin, huzurlu ve şefkatli bir insan olan Nick Hume, bir gece, bir silahlı soygunun ortasında, büyük oğlunun öldürülmesine çaresizlik içinde tanık olur…
Katile yetersiz bir ceza verilince, adaleti ve geriye kalan ailesinin hayatını güven için sürdürebilmesini sağlama görevi Nick’e düşer… Karakteri tamamen değişen Nick, şiddet, intikam ve adalet duygularıyla, oğlunun cinayetiyle ilgisi olan ve sokakta özgürce dolaşan tüm suçluları öldürmeye yemin eder.

Saw'un yönetmeninin çekmiş olduğu, Kevin Bacon'ı çok farklı bir karakterde izleyeceğimiz Ölüm Emri içinde hem aksiyon hem dram hem gerilim barındıran, oldukça doyurucu bir film. 




PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>