TV ShowBelgeseller

Playboy Tv Online izle

Gönderen ErSeL ADmİn 27 Ekim 2009 Salı

2009'a anket oylamasının sonucu çıkan istek filmlerimizle devam ediyoruz.Sizlerden çok yoğun istek alan Playboy Tv filmleri ve playboy Tavşan kızlarının oynadığı mükemmelbir yapım. Arkadaşlar baştan uyarayım bu filmler ingilizcedir.

Cine 5'in yayın hayatına son vermesinin ardından bir süreliğine yok olan kanal Dijitürk ün kurulmasıyla birlikte tekrardan türk izleyicisiyle bütünleşti. Eskiden ben askerdeyken Askeriyede Cine5 beleş olduğundan dolayı gece 1-3 nöbetllerinden dönünde doğru televizyon başında yer alıyordum.

Askerken aynen Recep İvedik in dediği gibi bunlar insan ise ben hayvanım diyordum ey gidi günler mazide kaldı. Bir ara Show tv ekranlarından yayınlanan Kırmızı noktalı film kuşağı Emanuel gibi bir nesil Emanuel ile büyüdü

Eskiden internet minternet yoktu tabi cep telefonu dahi yoktu siz yeni nesil ne kadar şanslısınız bir düşünün herşey elinizin altında eskiden Bulvar Gazetesini alabilmek için ta 3 Mahalle ötedeki bakkala giderdik. Ne gazeteydi Bulvar arkadaşlar bulvar gazetesi okuyanlar lütfen aşağıda bulunan yorum gönder kısmından konuya yorum yazsınlar. İyi seyirler Türkiye .




Arkadaşlar Mototaksi.com başka sitelere benzemez
Bir değil 2 Film birden




Gaza geldim arkadaşlar Tutmayın beni
Aha buda üçüncüsü Damping



0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>