TV ShowBelgeseller

Aşkın Kanunu +18 Yeşilçam Erotik Zerrin Doğan Tamer Yiğit

Gönderen ErSeL ADmİn 2 Kasım 2009 Pazartesi


Aşkın Kanunu +18 Yeşilçam Erotik Zerrin Doğan Tamer Yiğit
Tür:Yeşilçam Erotik
Başrol Oyuncular:Zerrin Doğan,Tamer Yiğit
Süre:1 Saat 2 dakika
Aşkın Kanunu Filminin Konusu:Suzi(Zerrin Doğan) bir İtalyan vatandaşı olduğu halde annesinin Türk asıllı olması nedeni ile iyi bildiği Türkçe”yi filmde akıcı bir şekilde konuşuyor. Şerif(Tarık Şimşek), ile oldukça cesur sahneleri de bulunan filmde, Yadigar(Tamer Yiğit)”in hiç erotik sahnesi bulunmuyor.

Sadece kadını soymaya meraklı zihniyetin egemen olduğu bu filmde de erkekler yarı çıplak ya da en azından altlarında çamaşırları var. Kadınlar ise tamamen çıplaklar.

Şerif”i işlediği cinayet nedeni ile ihbar etmek isteyen eski sevgilisinin, Şerif tarafından cinsel organına defalarca bıçak saplanarak öldürülmesi filmin ilginç yanlarından. Değişik bir ölüm sahnesi.Film nette ilk olarak bizde olarak yayınlanmaktadır..iki alternatif izleme seçenegiyle birlikte sizlere sunulmuştur.isteyen arkadaşlar tek parça olarak izleyebilir..iyi seyirler
ALTERNATİF LİNK 1 (FİLMİ TEK PARÇA VE YİNE GÜZEL GÖRÜNTÜ KALİTESİYLE İZLEMEK İSTEYENLER AŞAGIDAKİ ALTERNATİF LİNK 2 SEÇENEGİNİ KULLANSINLAR)

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>