TV ShowBelgeseller

Kan Gölü - Eden Lake Filmi izle

Gönderen ErSeL ADmİn 10 Kasım 2009 Salı

Kan Gölü - Eden Lake 2009 Filmini Direk izle Türkçe Dublaj

IMDB Puanı: 7.0
Puanı: 7.6/10
Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku, Macera, Psikolojik, Suç
Yönetmen: James Watkins
Senaryo: James Watkins
Yapımcı: Richard Holmes, Christian Colson, Ivana Mackinnon, Paul Ritchie
Görüntü Yönetmeni: Christopher Ross
Müzik: David Julyan
Süre:1 saat 31 dk

Alışılagelmiş korku/gerilim filmleri dışına çıkabilen nadir filmlerden birisiyle karşı karşıyayız. Ayrıca klasik Holywood yapımlarının da İngiltere versiyonu olarak en az onlar kadar başarılı bir şekilde çekilmiş. İngilizlerden beklenmeyecek bir performans.
Konusu ise şöyle ilerlemekte; Jenny ve sevgilisi Steve tatil günlerini değerlendirmek amacıyla uzak bir yerde bulunan orman içindeki göle giderler. Herşey güzel giderken, sakin ortam birden bir kaos ortamına dönüşüverir. Çünkü oraya gelen bir grup genç, Jenny ve Steve’e güç gösterisi sergileyip; gereksiz yere kendilerini kanıtlamak için taşkınlıklar yapmaya başlarlar. Bu durum iyice abartı bir hal almaya başladıkça artık kan akmaya başlar ve ortam tam bir vahşet alanına döner. Eden gölü artık, gerçekten bir “Kan Gölü” haline gelmiştir.
Filmde gerilimin ve vahşiyatın yanı sıra, psikolojik dengesizliklerin yarattığı şiddetin sonuçlarının da neler olabileceğini açıkça gösterilmektedir. Konusuz, ve korkutma amacıyla yapılmış filmlerden sıyrılabilen güzel bir yapım olmuş. Şimdiden iyi seyirler dileriz.










0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>