TV ShowBelgeseller

7 Kocali Hürmüz Full Film izle

Gönderen Erselm 27 Aralık 2009 Pazar

7 Kocali HurmuzYapım:2009, Türkiye
Tür:Komedi, Müzikal, Romantik, Tarih
Yönetmen:Ezel Akay

Belki iddialı bir laf olacak ama,bence yılın oyunculuklar bakımından en zengin Türk filmlerinden biri 7 Kocalı Hürmüz..Özellikle Gülse Birsel'in canlandırdığı herkese koca bulan,ama kendisi bekar olan Safinaz tiplemesine bayıldım.''Tavuk g.tü tövbe tutar mı hiç?'' diye bir sözü vardı ki orada gülme krizlerine girdim.Cengiz Küçükayvaz'ın oynadığı Berber Hasan ve Öner Erkan'ın oynadığı Rüstem şüphesiz filmin en komik ikilisiydi.Cengiz Küçükayvaz zaten böyle saf tipleri çok iyi canlandırıyor.Böyle kaliteli komedi filmlerinde oynarsa,yıldızı daha da parlayacaktır eminim.Öner Erkan'a gelince,filmi izleyenlerden Öner Erkan'ın rumeli şivesini ne kadar iyi canlandırdığına şahit olmayan yoktur heralde :) Özellikle her kelimenin sonuna -cağzım ekleyerek konuşması ona ayrı bir sevimlilik katıyordu.Sarp Apak,zaten tam bir sinema oyuncusu.Her rolün altından rahatlıkla kalkabiliyor.Hürmüz'ün hapisten yeni çıkan kocası rolünde de oldukça başarılıydı.Erkan Can,zaten karadenizli rolü için biçilmiş kaftan bence gerek tip,gerek oyunculuk bakımından.Haluk Bilginer hakkında yorum yapmaya bile gerek yok,profesyonelliğini kanıtlamış durumda.
Filmin müzikleri ve kostümleri de kesinlikle harikaydı.Komedi unsuru sadece komik tiplemelerle değil,müziklerle de sağlanmış.
Yanlızca filmin çekildiği mekan geniş değildi.Zaten filmin çoğu Hürmüz'ün evinde geçti.Filmin stüdyoda çekilmiş olmasından kaynaklanıyor kanımca.
Sonuç olarak bol müzikli ve bol eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız,7 Kocalı Hürmüz ideal bir film..

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>