TV ShowBelgeseller

Evimde Uzaylı Var / Aliens in the Attic Video Fragmanı

Gönderen Erselm 7 Aralık 2009 Pazartesi


Tür : Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 11 Eylül 2009
Yönetmen : John Schultz
Senaryo : Mark Burton , Adam F. Goldberg
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : John Debney
Yapım : 2009, ABD , 86 dk.
Oyuncular:Ashley Tisdale , Robert Hoffman , Kevin Nealon (Stuart Pearson) , Austin Robert Butler , Doris Roberts (Nana) , Gillian Vigman (Nina Pearson) , Carter Jenkins (Tom Pearson) , Ashley Boettcher (Hannah Pearson)

Pearson ailesi tatil için Maine şehrine gider ve kaldıkları evde yalnız olmadıklarını görürler.Dost olan bir uzaylı evi daha önceden keşfetmiştir ama arkadaşları o kadar da dost canlısı değildir..

Yaratıkların onları uzaya göndereceğini anlar ve mücadele başlar.

Fragmanı:


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>